onsdag 7 april 2010

Hej allesammans!

Nu har våren äntligen tagit ett ordentligt grepp om naturen. Och snart är det dags för den årliga vandringen i Ådalen i Jämjö. Det arbete som gjorts inom ramarna för projektet ”Ådalen mitt i Jämjö” är nu slutfört. Den 17 april blir det officiell invigning och Jämjö Trädgårdsförening har därför beslutat att ändra tidpunkt för sin ådalsvandring och i stället genomföra den i anslutning till invigningen. Programmet för invigningen börjar med samling vid järnvägsbron kl. 10.00. Vi vandrar till invigningsplatsen och lyssnar till dikten ”Ådalsvandring”, framförd av Karin Hartler och välkomsthälsning av Bengt Grönblad. Erik Johansson och Anders Klar informerar om projektet. Professor Urban Emanuelsson talar och landshövding Gunvor Engström inviger. Efter invigningen blir det gemensam vandring till Orions grillplats, där det bjuds på förtäring.

Vi hoppas att ändringen av tidpunkt för ådalsvandringen inte ställer till det för er i planeringen och hoppas att få se er den 17 april.

Och när ni ändå har plockat fram almanackan så kan ni pricka för nästa begivenhet i vårt program, utflykten till Hörnsjöns plantskola den 24 april. Då samlas vi vid godsmagasinet kl. 08.30 för samåkning. Tag med kaffekorg. Värd är Per-Olof Olsson på tel. 368002.

Väl mött den 17:e och 24:e april!

Å styrelsens vägnar
Stefan Westberg